Hej du! 
Hvis du var en af de mange, der læste med i mit sidste blogindlæg om at droppe jobansøgningerne, så tak. Jeg har fået meget(!) feedback på indlægget, og rigtig mange læste med. Det er dejligt!

Nu er det her jo ikke en blog om at blogge. Så fra og med næste blogindlæg, vil jeg vende tilbage til at skrive om neuromarketing. Men først må jeg runde sidste blogindlæg af…

Sidste blogindlæg satte skub i meget mere, end jeg havde forestillet mig. 

Indenfor 24 timer have reaktionen på blogindlægget ført til, at to nye netværksgrupper så dagens lys. Begge grupper samler de absolut største unge talenter, som er branchens nye kuld. Og begge grupper er skabt for at vi kan hjælpe hinanden til at blive bedre! Det er videndeling en masse. 

Blogindlægget startede også en bølge af pludseligt bloggerlystne unge talenter – og det førte til #blogudfordring2016 (ping mig, hvis du skal på listen!). Alle der skrev til mig, og nu mente at det var blevet tid for dem at blogge, kom på listen. Og mange af dem har allerede eksekveret; fået hjemmeside og første blogindlæg på banen.

Det er SÅ fedt! Det er fedt for mig at høre, at bloggen kunne skubbe andre i gang. Det er virkelig fedt, når de sender mig en besked om, at de har fået en blog stablet på benene. Det er fedt, at lære alle de engagerede unge at kende! Det er fedt, at relationerne vokser. Det er fedt, at de synes det er fedt. 
Bliv endelig ved med at pinge mig – jeg bliver sgu fagligt opstemt. Hiv, råb, skub, tag, ping mig, hvis jeg kan hjælpe – med alt fra domæneudbyder, inspiration til emner, sparring, eller hvadsomhelt der skulle være brug for! Jeg vil skidegerne hjælpe hvor jeg kan, og ingen får et nej for at holde mig oppe på ordet. 

Grunden til at sidste blogindlæg ikke er afsluttet…

…er, at en ny verden af unge talenter åbnede sig. Så nu skal I alle kende dem. Hver og en. 

De unge talenter der bobler og blogger fordi deres interesse for branchen kribler i fingrene på dem! Her er de. Hvis du kender en, jeg ikke kender, så ping mig.
(Der er flere unge talenter – her har jeg kun samlet dem, der blogger.

Oversigten over branchens unge talenter

Tip mig – jeg kender ikke alle, så kender du en bloggende studerende som skal med på listen, så tweet mig!

 

Vil du blogge? Her de de bedste blogindlæg til at hjælpe dig i gang.

Jeg har samlet lidt blogindlæg om at blogge, for at fjerne alle dine undskyldninger. Så kom nu i gang – vi sidder jo bare her og venter!

Er du stadig i tvivl om værdien i at blogge? Læs mit sidste blogindlæg (igen) og/eller spørg Twitter. Argumenterne er endeløse. Personligt ville jeg i dag være arbejdsløs og/eller fagligt dummere uden bloggen her. Det kræver så lidt og du får så meget.