Foredrag

Har du brug for et inspirerende, konkret og hands on-oplæg om neuromarketing? Jeg kigger gerne forbi - ligesom jeg har gjort til blandt andet Digital Markedsføring og Marketing Camp. Jeg underviser også hos IBA på deres Social Media Advisor-uddannelse - 7 timers dejlige dage, hvor vi får mulighed for at gå i dybden med emnet og få den første praktiske erfaring med grebene. Mine foredrag aktiverer og inddrager altid andre i rummet.

Social Medie Markedsføring

Dataarbejde og Facebook-annoncering er min hverdagskost. Har du brug for hjælp til det ene eller det andet - eller begge dele - så hjælper jeg dig gerne. Og det er uanset om I er helt nye for de to områder eller har arbejdet med det i årevis.

Strategi & neuromarketing

Nogle gange har man brug for friske øjne, og andre gange er det nødvendigt at kigge udenfor virksomheden for at finde de rigtige kompetencer. Uanset om det er en times inspiration eller et større projekt, så giv neuromarkting en tanke. Jeg har hjulpet alt fra pladeselskaber til store mediehuse. Min tilgang er altid at finde den rigtige løsning for den enkelte organisation.

Jeg har altid min neurovidenskabelige baggrund med i mit arbejde og mine projekter. 

Samarbejde

Jeg er altid åben for gode ideer og mulighed for samarbejde. Hvis der endda er ambitioner og entusiasme bag projektet, så får du meget lettere ved at overbevise mig. 

Hvis jeg kan hjælpe dig, eller hvis vi kan hjælpe hinanden gennem et samarbejde, så kontakt mig. 
Mine kontaktoplysninger finder du her – de er ikke sorteret alfabetisk, men ud fra hvilken vej du hurtigst og nemmest fanger mig. 

Twitter: @anitaxcph
Messenger: @anitaxcph
Mail: [email protected]
LinkedIn: /anitalykkeklausen

 

Dejligt at hun skærer tingene ud i pap , så man forstår hva det hele omhandler. Godt med eksempler. Meget spændende oplæg.
– Deltager til Digital Markedsføring 2015

 

Fantastisk oplæg. Fremragende i forhold til bevidst at opbygge markedsføring i forhold til hvilke følelser og dermed adfærd, man ønsker at opnå hos kunden.
– Deltager til Digital Markedsføring 2015.

 

Det var utroligt spændende og perfekt tilrettelagt, super brugbart.
– Deltager til undervisning hos IBA.

 

Tak for en SUPER inspirerende dag i går – det er meget brugbart at få den del med ind over ens ellers så praktiske tilgang til indholdsproduktion på sociale medier. Virkelig fedt.
– Deltager til undervisning hos IBA.